Waarden

Perfect in balans

Evenwicht: het is niet enkel in voeding of 'work/life' ons streven. Wij staan integraal voor yin en yang. Voor balans. Wij zoeken naar harmonie in alles wat we doen.

Geen visie zonder executie. Geen actie zonder ‘bigger picture’. Ons businessmodel balanceert tussen bijdragen aan de gezondheid van individuen, onze planeet én die van ons bedrijf.

Als complementair duo aan het roer, vullen we elkaar perfect aan. Beslissingen nemen we met hoofd en hart, met ratio en intuïtie. Campagnes combineren data en creativiteit. En ons gezond aanbod, da’s gevarieerd en gebalanceerd. Net als alle goede dingen in het leven.

Of zoals ze ze zeggen in Zweden: lagom: 'precies zo goed/veel als het zou moeten zijn'.

Balans
Met gezond verstand

Met gezond verstand

Balans en gezond is de rode draad in ons verhaal. We geloven niet in extreme diëten of levensstijlen, in fitnessgoeroes of 'health freaks'.

In alles wat we doen zoeken we een gezonde balans. En elke beslissing die we maken is er één met gezond verstand.

Zo dragen we bij aan onze gezondheid, die van onze klanten en die van de maatschappij.

Positief & optimistisch

Niets is krachtiger dan positiviteit. Juist in onzekere tijden als deze, met negatieve berichtgeving en sensatie in de media, is angst het laatste wat ons zou mogen leiden. Negativiteit werkt verlammend, positiviteit geeft energie.

Wij geloven dat de wereld beter kan worden. Dat het glas halfvol is. En dat optimisme leidt tot opportuniteiten. We laten ons niet stoppen door problemen, maar zien ze als drijfveer voor oplossingen.

Laat je niet afschrikken: ook wij zijn niet elke dag positivo’s. Balans, weet je nog? Toch kiezen we er steeds bewust voor om positief te handelen. Want dat is volgens ons de mooiste weg naar positieve resultaten.

Positief en optimistisch
Medewerkers eerst

Medewerkers eerst

Ja, onze klanten zijn belangrijk. Maar onze (toekomstige) werknemers zijn dat nog meer. Een tevreden team is dé kracht van een succesvol bedrijf.

Balans en gezond, dat is wat we onze werknemers toewensen. Want dat maakt gelukkig. En een gelukkig team, is een positief team. En een positief team zorgt voor tevreden klanten en positieve resultaten.

Positieve resultaten die op hun beurt bijdragen aan de gezondheid van individuen, bedrijven en onze samenleving. De cirkel is rond.