Ons team

Kevin Ringoot - Oprichter van JustBite

Kevin Ringoot

Founder

Kevin, de oprichter van JustBite, is fervent (duur)sporter en zag vanuit zijn sterke passie voor gezonde voeding, dat veel van de "gezonde tussendoortjes" op de markt alsnog te veel vetten, suikers, toevoegingen... bevatten.

In het prille begin (we keren terug naar het begin van 2018), nam hij een diëtist onder de arm om zijn ondernemersdroom vorm te geven. Samen hebben ze een model gedefinieerd om de meeste gezonde, lekkere & innovatieve snacks op de markt te selecteren. 

Naast het aspect voeding wil hij mensen een zo goed mogelijk pauzemoment bezorgen. Dit doet Kevin door zijn kennis en ervaring over voeding, beweging & mindset over te brengen aan anderen.

Het doel: mensen met een zo goed en energiek mogelijk gevoel opnieuw aan de slag laten gaan. 

LinkedIn profiel
Email: kevin@justbite.eu

Aitor Somers - Co-Owner van JustBite

Aitor Somers

Co-Founder

Na een carrière van 10 jaar bij verschillende bedrijven in het domein (digitale) transformatie, strategie, innovatie, marketing en sales was er één rode draad: bedrijven helpen veranderen.  

Na de ongezonde levensjaren als tiener en prille twintiger kwam er het besef om zijn eetpatroon en levensstijl te veranderen. Aanvankelijk met het doel om af te vallen. Nu, als jonge dertiger om zich goed in zijn vel te voelen.

Het coronavirus zorgde voor een “pauzemoment“ van 4 maanden. Aitor werd voor het eerst vader, verloor zijn job en nam de sprong naar het ondernemerschap. Hij trad toe bij JustBite.

Samen met Kevin wil hij verandering teweeg brengen bij werknemers en bedrijven door gezond te pauzeren. Dit om uiteindelijk bij te dragen aan een gezondere samenleving.

LinkedIn profiel
Email: aitor@justbite.eu

Alexander Lecot - Project manager bij JustBite

Alexander Lecot

Project manager

Als kind en student was er al altijd 1 constante in zijn leven: eten en drinken. Alhoewel de focus op voeding lag, waren Alexander zijn eetgewoonten altijd heel ongezond en lag de nadruk op fastfood en snoepgoed.

Na als jonge twintiger geconfronteerd te worden met gezondheidsproblemen, besefte hij dat het roer volledig moest omgegooid worden en legde hij zich toe op sporten en gezonde voeding, wat - tot zijn verbazing - hem een volledig ander en beter persoon deden voelen.

Vanuit dit besef groeide een passie voor gezonde voeding en sporten, begon hij zichzelf bij te scholen en schreef hij zich uiteindelijk in voor een opleiding Voedingskunde.

Samen met Kevin en Aitor ziet hij het als zijn missie mensen bewust te maken van de gevaren van ons Westerse voedingspatroon. We krijgen maar 1 lichaam en we moeten die dan ook de brandstof geven die het verdient.

LinkedIn profiel
Email: alexander@justbite.eu