Team

Kevin Ringoot - Oprichter van JustBite

Kevin Ringoot

Founder

Kevin, de oprichter van JustBite is fervent (duur)sporter en zag vanuit zijn sterke passie voor gezonde voeding, dat veel van de "gezonde tussendoortjes" op de markt alsnog te veel vetten, suikers, toevoegingen... bevatten.

In het prille begin (we keren terug naar het begin van 2018), nam hij een diëtist onder de arm om zijn ondernemersdroom vorm te geven. Samen hebben ze een model gedefinieerd om de meeste gezonde, lekkere & innovatieve snacks op de markt te selecteren. 

Naast het aspect voeding wil hij mensen een zo goed mogelijk pauzemoment bezorgen. Dit doet Kevin door zijn kennis en ervaring over voeding, beweging & mindset over te brengen aan anderen.

Het doel: mensen met een zo goed en energiek mogelijk gevoel opnieuw aan de slag laten gaan. 

LinkedIn profiel
Email: kevin@justbite.eu

Aitor Somers - Co-Owner van JustBite

Aitor Somers

Co-Founder

Na een carrière van 10 jaar bij verschillende bedrijven in het domein (digitale) transformatie, strategie, innovatie, marketing en sales was er één rode draad: bedrijven helpen veranderen.  

Na de ongezonde levensjaren als tiener en prille twintiger kwam er het besef om zijn eetpatroon en levensstijl te veranderen. Aanvankelijk met het doel om af te vallen. Nu, als jonge dertiger om zich goed in zijn vel te voelen

Het coronavirus zorgde voor een “pauzemoment“ van 4 maanden. Aitor werd voor het eerst vader, verloor zijn job en nam de sprong naar het ondernemerschap. Hij trad toe bij JustBite.

Samen met Kevin wil hij verandering teweeg brengen bij werknemers en bedrijven door gezond te pauzeren. Dit om uiteindelijk bij te dragen aan een gezondere samenleving

LinkedIn profiel
Email: aitor@justbite.eu