Wat onze klanten zeggen over JustBite 😍

Laat je inspireren door onze klanten die hun medewerkers motiveren naar betere pauzemomenten

4.9 op 5

Schrijf beoordeling

92% van onze klanten zegt dat er beduidend minder ongezond gesnackt wordt op kantoor

Emma

Office Assistant

We krijgen ontzettend veel positieve reacties over JustBite

Christine

Office Manager

Levering is altijd op tijd, de box zit vol met lekkere gezonde snacks, iedereen in het bedrijf eet er super graag van!

Marieke

HR & Office Manager

Topservice! Heel fijne en vlotte samenwerking met een meer dan perfect pakketje lekkers in de bus voor onze medewerkers. Bedankt!

Nicolas

Sales Teamleader

Snelle en correcte service. Alles verlopen zoals afspraak. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven!

Johan Vanhaeren

Channel Manager

Snelle en vlotte samenwerking, zowel online als persoonlijke opvolging. Een echte aanrader om je team van een gezonde snack te voorzien in Corona tijden of erna :-)

Peter Vandelook

Customer Care Manager

Leuke en gezonde snackbox die geapprecieerd werd door de medewerkers! Vlotte en aangename samenwerking met JustBite!

Bernadette Baeke

Management Assistente

Onze feedback over JustBite is enkel positief. Contacten verliepen over chat, telefoon, mail ; allemaal even vlot en correct. In de zeer korte tijdspanne van minder dan één week, kreeg iedereen een smakelijke en gezonde snackbox persoonlijk aan huis geleverd. Een origineel en trendy assortiment !

Executive assistant

Voor een 2 daagse meeting hadden we een persoonlijke snackbox voorzien voor elke deelnemer met een variatie een zoete en zoute snacks en gezonde drankjes. Dit veel enorm in de smaak, vooral omdat het ook niet de klassieke snacks waren. Intussen hebben ook verschillende andere departementen al contact genomen met Kevin en Aitor om dit ook voor hun teams te organiseren. De service verliep ook vlekkeloos. Dankjewel voor de fijne samenwerking!

Decaan Faculteit Wetenschappen

Ik zag een interview met JustBite op kanaal Z en vond dit meteen de ideale manier om onze medewerkers makkelijk en gezond een hart onder de riem te steken. Het was een voltreffer, nagenoeg iedereen was aanwezig op de online borrel, enige probleem was de keuzestress "wat proef ik eerst". Topkwaliteit, erg lekker, ze houden rekening met speciale wensen (allergieën en zo) en de communicatie verloopt vlot. Meer moet dat niet zijn. Bedankt !

Marine Gasquet

Management Assistant

Snelle reactie, snelle verzending, leuke pakket en hele lekkere snacks!

Bieke Vansteelandt

HR projectmedewerker

Snelle en klantvriendelijke service, op maat van je organisatie en met lekkere producten.

Sara El-Houdifi

Marketing & Communications Coordinator

Een zeer lekkere snackbox die bij alle collega's in de smaak valt!

Josephine

HR Generalist

Goede communicatie, persoonlijke aanpak, lekkere snacks en tevreden collega's. Aanrader!

Cathy Moyson

Sales & Marketing Assistente

De dozen waren zeer mooi, de snacks lekker en gezond en de logistiek was top ! Kevin en Aitor waren ook steeds te bereiken en stelden zich zeer klantvriendelijk op ! In één woord …. een plezier om mee samen te werken. Zeker voor herhaling vatbaar !

Ann

Wellbeing Consultant

Ik vond het fijn om de collega's een gezonde "take a short break & a snack" aan te bieden nu ze thuis werken. Vooral omdat ik weet dat de strenge kwaliteitscontrole door JustBite al gebeurd is en ik dus in volle vertrouwen zo'n box kon schenken vanuit mijn rol als Wellbeing verantwoordelijke.

Laure Beauchampet

HR Officer

Graag bedank ik JustBite voor hun reactiviteit en flexibiliteit! Qua customer service moeten vele bedrijven hen als model nemen. Onze medewerkers waren zeer tevreden met hun zeer originele gezonde snacks :)

Heel lekker, veel variatie, vaak iets nieuws te ontdekken en dit alles met heel vlotte service. Wij zijn fan!

Katrien

Regional Manager Benelux

Origineel geschenkje voor de home-workers dat zeer goed in de smaak viel. Super service van Kevin. Mooi ontwerp met firma logo voor in de box. Aanrader!

Miek Sweertvaegher

Lekkere snacks, vlotte levering, heel goede communicatie: tevreden :-)

An Vermeren

HR Officer

In samenwerking met JustBite stuurde Keppel Seghers in tijden van COVID 19 zijn medewerkers een gepersonaliseerde box met gezonde snacks. Een ideaal geschenk om als bedrijf te connecteren met je medewerkers! Héél vlotte en professionele samenwerking met Kevin van JustBite!

Isabel

Senior Brand Manager

Leuke, lekkere en gezonde verrassing voor onze werknemers en dit in een gepersonaliseerde box. De service was top! Kevin en Aitor zijn ontzettend behulpzaam, vriendelijk en kennen duidelijk iets van gezonde snacks. Wij bestellen zeker en vast nog eens.

Het was voor ons de eerste keer dat we samengewerkt hebben met Kevin van JustBite, maar zal zeker niet de laatste keer zijn. Vlotte communicatie, goede en snelle opvolging en lekkere snacks. Meer moet dat niet zijn. :-)

Werner Van Horebeek

Verantwoordelijke Communicatie (Team Bedrijfstrajecten)

Prima service, super lekkere snacks. Blij dat we onze collega's even met jullie hulp mochten verwennen in deze ongewone tijden. Bedankt!

Magali Polfliet

Senior GxP Compliance Engineer

Zeer vlotte en snelle afhandeling en alles tijdig geleverd! Bedankt!

Eline Wouters

HR Officer

De samenwerking met JustBite verliep erg vlot. Bedankt voor de goede service en lekkere, healthy snacks!

Kevin

Verantwoordelijke MarkCom

Geweldig initiatief! De box zit boordevol lekkers, alles is ontzettend goed geregeld. Een aanrader!

Pascalle

Secretaresse

Echte aanrader! Gezond en lekker. Perfect verzorgd van begin opvragen info / website tot en met de laatste afhandeling. Kunnen veel andere bedrijven nog van leren! Petje af. Goede zaken wens ik jullie voor de toekomst

Alle leveringen bij onze werknemers perfect op tijd voor onze online teambuilding!

Ann

Onze samenwerking met Justbite verliep heel vlot. Ze communiceren snel en volgen de projecten goed op. Tevreden klant dus!

Kristof Houwen

Operations Manager

Unieke mix van snacks en snelle opvolging van communicatie

Sylvie Marissal

HR Directeur

Wat een fijn alternatief voor klassieke "bedrijf attenties". Gezond, verrassend, snel thuis of op kantoor geleverd! Kortweg een aanrader :)

Laura

Office Manager

We stuurden een box op naar al onze collega's. De communicatie verliep super vlot en de box kwam al snel bij alle collega's aan. Een echte aanrader, heerlijk lekker! Bedankt Just Bite!

Coorevits Nadine

Welcome manager

Lekkere snacks, zeer goede en correcte service

Thalia

HR & Administratie

Een top initiatief! Wij hebben JustBite leren kennen tijdens de coronacrisis. Het pakketje met gezond lekkers was net wat onze medewerkers nodig hadden om hen een boost te geven tijdens hun thuiswerkdagen.

Wim

CEO

Vlotte service, perfecte uitvoering, op zelfde dag bij elke werknemer geleverd. Dankjewel!

Kathleen

HR Manager

In deze Corona-tijden was Justbite net de partner die we nodig hadden om een actie die de connect met onze mensen moet versterken te ondersteunen: snel, adequaat en super-vriendelijk.

Geert Adriaens

Managing Director

Origineel aanbod, prima service (vlotte thuislevering aan alle medewerkers!), zeer gesmaakt initiatief. Nu nog meer lokale aanbieders vinden van de gezonde snacks, en het is helemaal perfect!

Valerie

Marcom coördinator

Na een post te zien voorbijkomen op LinkedIn, waren we intern onmiddellijk aangesproken door het idee om onze werknemers thuis te verwennen met een gezonde box. De enthousiaste reacties waren enorm! De samenwerking met JustBite verliep zo ontzettend vlot! Stiekem hopen we dat we het nog een keertje mogen organiseren ;-)

Goedele

COO (Engels nv en Heylenconsulting)

Top service, medewerkers compleet kunnen verrassen

Super Service met de hoofdletter S van snacks. Zelfs dieetwensen konden last minute nog gewoon worden meegenomen in de bestelling. Iedereen heeft het pakketje ontvangen.

Alexander Schmitt

Zaakvoerder

Goeie service, heel ruim aanbod

Alexander

Partner

Heel tevreden. Goeie (persoonlijke) communicatie. Afspraken worden nagekomen. Aanrader 😉

Erik Meylemans

Co-founder

JustBite! Maar niet zomaar een Bite. Gezonde snacks gebracht met een top service. Tx voor de samenwerking Kevin.

Kevin heeft ons vlot geholpen in het samenstellen van een extra gezonde bedanking voor ons personeel. Ook de levering van alle pakketten is vlot verlopen, het heeft onze medewerkers gesmaakt!

Elke Haemelynck

Zaakvoerder

Verrassende, gevarieerde inhoud. Leuke nieuwigheden. Vlotte levering & opvolging. Top!

Steven D'haene

CFO

Top, zeer snelle levering en afhandeling, mooi verpakt,… Echte aanrader

Wouter

Managing Partner

Met Justbite vonden we een gezonde manier om onze thuiswerkende collega's in de watten te leggen. Superlekkere snacks, snelle service, vlotte communicatie. Absolute aanrader!

Alexander

Partner

Supervlot gegaan, iedereen super tevreden en blij verrast!

Pieter Rahier

Business Unit Manager

We lieten tijdens de verplichte thuiswerkperiode aan al onze 120 medewerkers een pakketje bezorgen door Justbite. De pakketjes werden zeer snel geleverd met een persoonlijke boodschap en iedereen was in de wolken met deze kleine attentie. Zeker een aanrader!

Janssen

Management Assistant

Bij JustBite vonden we een gezond en lekker alternatief voor onze jaarlijkse Paas traktatie. De bestelling liep heel vlot en onze branding werd ook heel mooi geïntegreerd in de pakketjes. De levering gebeurde stipt en de collega's waren stuk voor stuk heel enthousiast over het pakketje en de snacks.

Johan

Zaakvoerder

Gezond - lekkere smaken - uitgebreide keuze - overzichtelijk

Reactief ! Creatief !

Annelies

Echter aanrader! Leuk concept met heerlijke producten. Allemaal vegan was een extra troef ;) Daarnaast ook een super service van Kevin, heel persoonlijk gericht.

Frederik Roelants

Zaakvoerder

Uniek aanbod van gezonde snacks. Onze collega’s bij Cloud Group zien steeds de nieuwe box’en graag komen!

Fabien De Vos

Operations Manager

Elke extra sensibilisering omtrent gezondheid, en meer bepaald over evenwichtige voeding, maakt dat onze werknemers op een natuurlijke wijze performanter blijven!

Willen

Co-Founder

Heel snelle en vlotte service, inclusief top follow-up qua verzending. Heel wat klanten en partners blij gemaakt met healthy snacks!

Kenny Willems

Alles zeer vlot verlopen, zowel met de bestelling als met de levering. Medewerkers waren aangenaam verrast met de attentie !!

Vroni

Salesforce Consultant

Justbite leverde het ideale opkikkertje voor onze thuiswerkende collega's. Gezond, lekker, gevarieerd en een leuke gepersonaliseerde boodschap in de doos! Top!

Fast & correct deliveries. Top service. Happy team members 👍😀

Geert Haeghebaert

Zaakvoerder

Tof initiatief ! Altijd leuk om je werknemers ook eens iets gezonds te kunnen geven. En alleen maar fruit op kantoor was toch maar een beperkt succes. Keep on going !!

Maarten Bosmans

CFO

JustBite is onontbeerlijk voor elke werkgever die de gezondheid van zijn werknemers hoog in het vaandel draagt ! Gedaan met de ongezonde snoepautomaten en megaconcerns die ons verslaafd maken aan ongezonde suikers

Joke

IT Recruiter

Het team van Justbite heeft alles tot in de puntjes verzorgd om een collega een overheerlijk verjaardagsgeschenk te bezorgen! Zelfs in deze tijden waar dat levertermijnen niet meer bestaan bij grote bedrijven, slagen zij er toch in om zich op deze manier te onderscheiden. Ze hebben ervoor gezorgd dat het pakket op de juiste datum toekwam. Ik kon Kevin heel gemakkelijk bereiken via LI en hij was erg toegankelijk en open in communicatie! Bedankt voor de goede zorgen!

Leuk contact met de oprichter, zeer correcte service en een super-suprise doos voor onze medewerkers vol energie

Ruud

Zaakvoerder bij OPTIMOSA

Toffe box gekregen vol gezonde (en vooral lekkere!) snacks. Goede service, leuke beleving. Meer moet dat niet zijn!

Wannes Wylin

Zaakvoerder bij Sustainable Creations

Wetende dat je jouw team een gezonde dosis energie aanlevert, fysiek onder de vorm van de snacks en mentaal door dit pakketje te geven, is dit een no-brainer. En het is gewoon fantastisch om hun reacties te lezen nadat ze de snackbox thuis ontvangen hebben.

Xavier

Founding Partner

Een bedrijf leer je écht kennen wanneer het even misloopt: een pakketje bleek niet leverbaar maar dat werd prompt opgelost. En alle ontvangers waren heel erg blij met hun box. Top concept, top uitvoering!

Melissa

Digital Marketeer

Wij wilden 1 van onze medewerkers verrassen met een lekker en gezond pakketje om te herstellen na zijn operatie. Naast de snelle en vriendelijke service, viel ook het pakketje in de smaak, zeer lekker en natuurlijk ook gezond! Zeker een aanrader :)

Raf

Director

Persoonlijke service en kwaliteitsprodukten. Veel succes !

Zeer vlotte verwerking van de bestelling. Heel toffe reacties van de medewerkers ontvangen !!

Annelies

Echter aanrader! Leuk concept met heerlijke producten. Allemaal vegan was een extra troef ;) Daarnaast ook een super service van Kevin, heel persoonlijk gericht.

Greet Maeyaert

Founder bij The Kensho Company

Goeie service, gevarieerd aanbod

Niko N.

Zaakvoerder

Dankzij Justbite bieden we nu gezonde snacks aan op kantoor, het is altijd een plezier om de nieuwe box te ontvangen en de verschillende soorten snacks te ontdekken.

Toon

Zaakvoerder

Stuk voor stuk lekkere gezonde snacks, aanrader.

Sarah

JustBite is een fantastische manier om op kantoor toch te snoepen, zonder schuldgevoel. Gedaan met middagdipjes en een nodeloos ingewikkelde ingrediëntenlijst trachten te ontleden. Ook aangenaam verrast over de uitgebreide selectie, die telkens anders is. Voor herhaling vatbaar!

Ellen

De box ontvangen is echt een moment naar uit te kijken met team! "Welke snacks werden er deze keer geleverd? :)"

Isabel T.

Stuk voor stuk lekkere snacks. Wel even wennen aan de smaak, maar nadien super.

Zij delen hun snackplezier 😋

JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial
JustBite testimonial

En vele anderen...

De box met gezonde snacks voor op het werk 😍

  • Uitgekeken op de traditionele fruitmand?
  • Op zoek naar gezonde snacks voor op het werk?
  • Wil je de gezondheid en productiviteit van je werknemers verhogen?
  • Of ben je gewoon op zoek naar een leuke manier om jezelf als werkgever te onderscheiden?

Ontdek onze gezonde snackboxen op kantoor

Overzicht gezonde tussendoortjes