Ons verhaal

100% natuurlijk | beperkte ingrediënten | zonder toevoegingen | streng geselecteerd

"Ken je dat gevoel? Je hebt honger, maar niet direct iets bij de hand om te eten... je loopt naar de winkel en wordt overladen met suikerrijke koeken. Of toch niet, je vindt een beperkte selectie gezonde tussendoortjes, althans zo worden ze gepromoot.

Als triatleet met een grondige kennis over voeding zag ik al snel dat véél van de gezonde tussendoortjes alsnog te veel vetten, suikers en toevoegingen bevatten. Met die reden heb ik JustBite opgericht; samen met onze professionals selecteren we die tussendoortjes die echt gezond zijn!

We selecteren natuurlijke tussendoortjes die bestaan uit een ideale samenstelling van eiwitten, (meervoudig onverzadigde) vetten, koolhydraten en vezels"

Kevin, founder van JustBite

Waarom doen we wat we doen?

We willen gezond snacken echt toegankelijk maken zodat het lichaam en geest op en top kunnen functioneren doorheen de dag. Met die reden leveren zowel aan particulieren als bedrijven.

We zijn er van overtuigd dat we hierdoor de meeste mensen kunnen helpen in een gezonder eetpatroon.

Hoe doen we dat?

Dankzij onze kennis hebben we een model uitgewerkt dat ons toelaat om gezonde tussendoortjes te reviewen. Elke snack die we tegenkomen wordt stuk per stuk onder de loep genomen en geproefd alvorens het in ons assortiment terecht komt.

We begrijpen maar al te goed dat dit complexe materie is. Met die reden trachten we onze klanten te adviseren zodat voedingsgewoontes echt veranderen. Zo leveren we bij elke bestelling extra informatie mee en plaatsen we op regelmatige basis een artikel online: kennisbank & blog.

Zo doen we dat

We bieden gezonde tussendoortjes aan op het ritme van de klant qua hoeveelheid en levertermijn (elk moment te pauzeren of op te zeggen). Daarnaast zorgen we bij elke levering voor wat nieuws zodat gezond snacken echt fun wordt!

Viel een tussendoortje niet helemaal in de smaak? Dan zorgen wij er voor dat je de volgende keer een alternatieve snack ontvangt.

JustBite gezonde tussendoortjes bij elkaar
Sale

Unavailable

Sold Out