Over JustBite

Het is onze missie om de meest gezonde, lekkere en innovatieve tussendoortjes op de markt te vinden en ze beschikbaar te stellen voor iedereen.

"Ken je dat gevoel? Je hebt honger, maar niet direct iets bij de hand om te eten... op kantoor heb de klassieke koekenautomaat, dus je loopt naar de winkel en wordt ook daar overladen met klassieke, suikerrijke koeken. Of toch niet, je vindt een beperkte selectie gezonde tussendoortjes, althans zo worden ze gepromoot.

Als triatleet met een grondige kennis over voeding zag ik al snel dat véél van de gezonde tussendoortjes alsnog te veel vetten, suikers en toevoegingen bevatten. Met die reden heb ik JustBite opgericht; samen met onze professionals selecteren we die tussendoortjes die echt gezond zijn!

Kevin, founder van JustBite

Dit is waarom we doen wat we doen

Kevin, de oprichter van JustBite is fervent (duur)sporter en zag vanuit zijn sterke passie voor gezonde voeding, dat veel van de "gezonde tussendoortjes" op de markt alsnog te veel vetten, suikers, toevoegingen... bevatten.

Vanuit die reden werd JustBite opgericht. Het is dan ook onze missie om de meeste gezonde, lekkere & innovatieve tussendoortjes op de markt te vinden en ze beschikbaar te stellen op maat van elk bedrijf. We leggen de lat hoog en willen jou het best mogelijke snack-moment bezorgen!

Kevin Ringoot, oprichter van JustBite naar een box vol gezonde tussendoortjes

Hoe doen we dat?

We leveren tussendoortjes volgens de gewenste hoeveelheid en frequentie, op maat van elk bedrijf!

We gaan continue op zoek naar de beste tussendoortjes op de markt en naar merken die onze missie delen. Dankzij onze professionele kennis hebben we een model uitgewerkt dat ons toelaat om elke snack individueel onder de loep te nemen. Dit doen we enerzijds op basis van samenstelling (suikers, vetten, vezels, eiwitten & koolhydraten), anderzijds op basis van ingrediënten.

Titanium dioxide, inuline, glycerine, acesulfaam K, smaakstoffen, kleurstoffen... zal je niet terugvinden in de tussendoortjes die we selecteren!


Mand en display gevuld met gezonde snacks

Ontdek!

We gaan tot het uiterste om jou en je team te voorzien van een gevarieerd aanbod aan gezonde tussendoortjes. Elke keer dat je van ons een snackbox ontvangt, zorgen we voor een minimum aan nieuwe tussendoortjes. Tussendoortjes van merken die onze visie delen: écht gezond snacken toegangkelijk maken.

We hebben ondertussen meer dan 200 tussendoortjes in ons aanbod van meer dan 50 verschillende merken!


Persoonlijke aanpak

We gaan voor een dienst op maat en maken gezond snacken fun! Viel er een tussendoortje niet of juist enorm in de smaak? Laten het ons weten zodat we een persoonlijke snackbox kunnen samenstellen!

Starten met gezond snacken