Hoe willen wij impact maken?

"We realiseren gezonde pauzemomenten door in te zetten op consumptie van gezonde snacks, communicatie voor sensibilisering en connectie om de onderlinge relaties tussen werknemers en werkgever te versterken."

Consumptie van gezonde snacks

  Een gezondere levensstijl vraagt om gedragsverandering. Elke verandering is een proces dat begint met kleine stappen. Een gekende techniek in gedragsverandering is het aanpassen van de omgeving. Wil je thuis minder alcohol drinken? Simpel, zorg dat je geen alcohol in huis hebt.  

  “De omgeving veranderen met een kleine stap“ is exact wat we doen. Dit door gezonde snacks aan te bieden op de plaats en het moment wanneer men het meest verlangt naar (ongezonde) tussendoortjes. Door dit herhaaldelijk toe te passen ontstaat er gewoontevorming. Zo werken we aan een gezond pauze moment.

  Werkgevers die gratis gezonde snacks aanbieden aan hun werknemers geven hen een extra incentive om te starten met een gezondere levensstijl. Tegelijkertijd werken ze aan hun imago om talent aan te trekken en te behouden.

  Ontdek onze snackboxen

  Communicatie voor sensibilisering

   De omgeving veranderen en het aanbieden van snacks alleen is niet genoeg. Mensen hebben nood aan informatie en kennis om bewuste keuzes te kunnen maken.  

   Enerzijds doen we dit door het aanbieden van gratis communicatietools (affiches, flyers, nieuwsbrieven…) tijdens het pauzemoment
   Anderzijds doen we dit door het pauzemoment te gebruiken om bedrijven en hun werknemer te inspireren. Bijvoorbeeld tijdens een ‘lunch & learn’ sessie over thema’s zoals het maatschappelijk en persoonlijk belang van gezond snacken, voeding, pauzeren, productiviteit, zich goed voelen…

   Ontdek onze diensten

   Connectie tussen werknemers en werkgever

    Het pauzemoment gaat om (de)connecteren. Zo proberen we de onderlinge band tussen werknemers en werkgever te versterken door (gezonde) acties op te zetten tijdens pauzemomenten.

    Enerzijds doen we dit door het aanbieden van gratis communicatietools aan onze leden (vb. bedankkaartjes bij de snacks).

    Anderzijds door actief in te zetten op beweging via fysieke of virtuele work-outs (aangepast aan de nieuwe manier van werken).

    Een pauzemoment inlassen kan één of meerdere dagen door het organiseren van gezonde teambuildings waar voeding en beweging centraal staan.

    Ontdek onze diensten