Gezonde werkomgeving

Gezonde werknemers zijn productiever, leveren kwalitatief betere producten en diensten af en zijn een stuk minder afwezig. Iets waar elk bedrijf toch wilt voor tekenen? Bij JustBite helpen we bedrijven op weg in het creëren van die gezonde werkomgeving! Ontdek hoe we je hierbij kunnen helpen:

Gezonde tussendoortjes

Allereerst voorzien de medewerkers van gezonde tussendoortjes. Dit zijn tussendoortjes op basis van noten, pitten, zaden, gedroogde vruchten... en zitten dus boordevol -essentiële- voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Door gezond te snacken, beschikt het lichaam de hele dag over de nodige energie en zijn mentale dipjes of hongerpieken verleden tijd.

Ontdek ons aanbod gezonde tussendoortjes

Gezonde tussendoortjes op kantoor in een display

Fun & sociaal

We zorgen bij elke levering voor wat nieuws zodat snacken echt fun wordt! De nieuwe levering wordt zelfs een sociaal moment rond de snackbox om de nieuwe tussendoortjes te ontdekken.

Op regelmatige basis lanceren we campagnes rond gezond snacken. En we beloven... "het zal plezant zijn"! 


Kennis to the next level

Naast het leveren van gezonde tussendoortjes leveren we gratis posters, informatiefiches... over gezonde (eet)gewoontes. Door de medewerkers bewust te maken stimuleren we hen om gezonder te gaan leven. Een win-win voor zowel de werkgever als de werknemer!

Wist je dat? Door het geven van een complimentje oxytocine (knuffelhormoon) vrijkomt in het lichaam? Dit hormoon vermindert stress en zorgt voor een gevoel van verbondenheid. 

Gezonde tussendoortjes op kantoor in een automaat

Partners

Wil je nog een stap verder gaan en het gezondheidsbeleid geheel onder handen nemen? Denk aan beweging, voeding, ergonomie, stresspreventie... Contacteer ons geheel vrijblijvend en we brengen je in contact met één van onze partners. 

Case Personal Training