Gezonde tussendoortjes, een origineel relatiegeschenk!

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor je klanten, leveranciers, partners ...? Zoek niet verder! De boxen van JustBite zijn het geschikte cadeau: een verzorgde verpakking met een gezonde inhoud.

We weten dat noden en wensen verschillen; bepaal daarom zelf hoeveel pakketten en tussendoortjes er geleverd worden.

Bv: een klein cadeau met 8 gezonde tussendoortjes per contactpersoon? Of een box met 30 tussendoortjes om het team te bedanken? Wij maken je wensen waar!

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Vul het contactformulier in onderaan de pagina en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. .  

Gezonde tussendoortjes?

Bij JustBite selecteren onze professionals tussendoortjes die écht gezond zijn: 100% natuurlijk, zonder toevoegingen en afgetoetst tegen strenge criteria

Dit wordt een cadeau dat je klanten, leveranciers, partners ... niet snel gaan vergeten; je helpt hun medewerkers fitter voelen doorheen de dag door het aanbieden van gezonde tussendoortjes. Zo beschikken ze de hele dag over de nodige energie en zijn mentale dipjes of hongerpieken verleden tijd.

Lees even verder hoe we dit samen kunnen waarmaken. 

De eerste indruk! 

Voor het verpakken van onze gezonde tussendoortjes werken we met verzorgde verzenddozen in verschillende formaten

JustBite verzenddoos voorbeeld

De inhoud telt!

Of de keuze nu valt voor een kleine verpakking per persoon of een grotere per team, de tussendoortjes worden netjes geordend en ingepakt in zijdepapier. Het openen van de box wordt een aangename verrassing!

JustBite box inhoud met gezonde tussendoortjes 

Personalisatie

JustBite biedt je de mogelijkheid om een persoonlijke twist aan het cadeau toe te voegen. We bieden de mogelijkheid om:

  • naar eigen keuze kaartjes of andere papierwaren toe te voegen.
  • de sticker aan de binnenkant van de doos te personaliseren. Jullie bezorgen de tekst, wij zorgen voor het design en het aanbrengen van stickers.

Voorbeeld relatiegeschenk personalisatie box gezonde tussendoortjes 

Verzending

Ook hier bieden we enkele opties aan: we leveren de bestelling op één adres naar keuze (bijvoorbeeld op jullie hoofdkantoor) of onze partner bezorgt elk pakket op het gewenste adres. Combineren is uiteraard ook mogelijk. 

Ja! Ik wil een origineel relatiegeschenk!

Wat mag je verwachten? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en laat ons weten voor hoeveel boxen en welk bedrag per boxje wenst uit te geven. Vervolgens bezorgen we een voorstel op maat met optioneel de kost voor verzending en personalisatie. Uiteraard volledig vrijblijvend!

Na een overeenkomst gaan we aan de slag met het samenstellen van de boxen. We leveren dus een afgewerkt product, klaar voor verzending! Makkelijk toch? 

Sale

Unavailable

Sold Out