Gezonde tussendoortjes, een origineel relatiegeschenk!

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor je klanten, leveranciers, partners, medewerkers...? De boxen van JustBite zijn het geschikte cadeau: een verzorgde verpakking met een gezonde inhoud.

We bieden snackboxen aan voor ieders budget, startende vanaf € 5,71 per stuk.

De eerste indruk! 

Voor het verpakken van onze gezonde tussendoortjes werken we met verzorgde verzenddozen in verschillende formaten

JustBite verzenddoos voorbeeld 

De inhoud telt!

Bij JustBite selecteren onze professionals tussendoortjes die écht gezond zijn: 100% natuurlijkzonder toevoegingen, lekker van smaak en afgetoetst tegen strenge criteria. De boxen zijn gevuld met producten op basis van hoogwaardige ingrediënten: noten, pitten, zaden, haver, gedroogde vruchten... 

Of de keuze nu valt voor een kleine verpakking per persoon of een grotere per team, de tussendoortjes worden netjes geordend.

Het openen van de box wordt een aangename verrassing!

JustBite box inhoud met gezonde tussendoortjes 

Personalisatie

JustBite biedt je de mogelijkheid om een persoonlijke twist aan het cadeau toe te voegen. We bieden de mogelijkheid om:

  • naar eigen keuze kaartjes of andere papierwaren toe te voegen.
  • de sticker aan de binnenkant van de doos te personaliseren. Jullie bezorgen de tekst, wij zorgen voor het design en het aanbrengen van stickers.

Voorbeeld relatiegeschenk personalisatie box gezonde tussendoortjes 

Verzending

Ook hier bieden we enkele opties aan: we leveren de bestelling op één adres naar keuze (bijvoorbeeld op jullie kantoor) of onze partner bezorgt elk pakket op het gewenste adres. Combineren is uiteraard ook mogelijk. 

Ja! Ik wil een origineel relatiegeschenk!

Wat mag je verwachten? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en laat ons weten voor hoeveel boxen en welk bedrag per box je wenst uit te geven. Vervolgens bezorgen we een voorstel op maat met optioneel de kost voor verzending en personalisatie.

Na goedkeuring gaan we aan de slag met het samenstellen van de boxen. We leveren dus een afgewerkt product, klaar voor verzending! Makkelijk toch? 

Sale

Unavailable

Sold Out