Algemene voorwaarden JustBite referral programma

Hierbij de algemene voorwaarden voor het toetreden tot het JustBite referral programma. De voorwaarden van deze overeenkomst kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, maar we zullen proberen u van tevoren op de hoogte te brengen van dergelijke wijzigingen.

1. Toetreden tot het programma

We behouden ons het recht om deelnames uit ons programma te weigeren of te verwijderen naar eigen goeddunken. Zodra uw aanvraag is geaccepteerd, kunt u beginnen met het delen van uw link en het verdienen van commissies.

2. Commissies

Uw programma dashboard is uniek voor u. Het bevat alle informatie nodig voor het promoten van onze website en onze producten.

Wanneer u via uw persoonlijk-link verkeer naar onze website stuurt, ontvangt u info over elke bezoeker, opt-in (e-mailadres) en aankoop die u ons stuurt. Uw voortgang voor elke categorie van verwijzingen wordt in realtime op uw dashboard weergegeven.

We kunnen uw verkopen en verkeer niet volgen zonder dat u de volledige URL heeft doorgestuurd, dus zorg ervoor dat u steeds uw persoonlijke link gebruikt. Gebruikt u de link niet of foutief, dan kunnen we geen tracking bijhouden van bezoekers, leads en verkopen. Wat er voor zorgt dat we geen commissies kunnen toekennen of uitbetalen.

Wanneer een prospect onze site bezoekt via uw persoonlijke link, kunnen we zijn aankoop registreren (als / wanneer hij die maakt) en de verkoop aan u toekennen. Enkel in het geval van een verkoop -en wanneer de verkoop niet wordt geannuleerd binnen de 30 dagen- wordt commissie automatisch toegekend. De commissie wordt berekend op de netto-verkoopprijs. 

Omdat uw verwijzingen omzet genereren, verdient u commissies. Neem contact op met info@justbite.eu voor de meest recente provisiepercentages.

Controles van de commissie worden eenmaal per maand, 30 dagen na de verkoop gehouden.  

3. Informatieverschaffing

Wanneer u uw link post of deelt, moet u uw lezers en volgers laten weten dat u een vergoeding zult ontvangen als zij een product kopen via uw link. Deze verklaring moet duidelijk en opvallend zijn.

4. Opzegging

We kunnen de relatie op elk moment beëindigen, en jij ook. Deze partnerovereenkomst is ontworpen om de beste relatie tussen ons te waarborgen. Hopelijk hebben we onze plichten gedemonstreerd om een zeer welvarende partner te worden.

Door te registreren, stemt u in met de voorwaarden uiteengezet in ons programma.