Blog

Een inspirationeel blog platform over gezond snacken en het creëren van een geweldige werkplek

13 tips: verhoog het welzijn op het werk!

We geven je tal van tips en initiatieven die je als bedrijf kan ondernemen om het welzijn te verhogen. Wat krijg je in ruil? Gelukkige, productieve, gezondere werknemers die het bedrijf minder geld kosten. 

Een onvergetelijke verjaardag voor elke medewerker

We helpen je in deze post om elke verjaardag in de toekomst onvergetelijk te maken. Niet door extra grote uitgaven te doen, maar wel door je creativiteit de vrije loop te laten... Wat krijg je in ruil? Gemotiveerde en betrokken werknemers!

Zo overtuig jij je manager om te starten met gezond snacken op kantoor!

Er zijn talloze voordelen om gezond snacken in je voedingspatroon te integreren. En als dat nu ook nog op kantoor zou kunnen? Tijd om je manager te overtuigen!

Snack de klok rond: slim snacken voor, tijdens en na je training

Een gezonde levensstijl en snacken, dat gaat wel degelijk samen. Zeker wanneer je regelmatig sport, moet je je lichaam regelmatig voorzien van extra energie. Alles over slim snacken lees je in deze post!

Calorieën zijn niet het enige wat telt!

De ene telt calorieën om af te vallen, de andere juist om bij te komen. Het principe oogt eenvoudig: eet minder dan je verbrandt, dan val je af en anders kom je bij. Dat klopt deels, maar is een oversimplificatie van het geheel. We lichten dit graag in meer detail aan je toe. Snack ze!

Snack it real good: alles wat je moet weten over gezonde tussendoortjes

Wist je dat gezond snacken een heleboel voordelen heeft? We lichten ze toe en overtuigen je graag van de kracht van goed snacken, thuis of op de werkvloer. Snack ze!  
Sale

Unavailable

Sold Out